muo

sio.tla photos downloadTerbaek ungkep ayam + daging masak lemak rebung #muo #johor #raya #teamrayajohor #sajianlestari

Terbaek ungkep ayam + daging masak lemak rebung #muo #johor #raya #teamrayajohor #sajianlestari

ari_o91 photos downloadずっとオレンジのスキンビル愛用してたけど、新色のサマースノー・ミントを買ってみた♪ ついでに泡洗顔もロゼット洗顔パスタも使ってるけどmuoも買ってみた♪ #温感#冷感#Wケア#夏限定#美容品#ホットクレンジング#skinvill#cleansing#kracie#muo#泡洗顔#肌に合わせて#使い分け

ずっとオレンジのスキンビル愛用してたけど、新色のサマースノー・ミントを買ってみた♪ ついでに泡洗顔もロゼット洗顔パスタも使ってるけどmuoも買ってみた♪ #温感 #冷感 #Wケア #夏限定 #美容品 #ホットクレンジング #skinvill #cleansing #kracie #muo #泡洗顔 #肌に合わせて #使い分け

khairi_muarphotographer photos downloadPengantin rayeMuna l NazronCall/sms/wassap khairi 0123671862#weddingphotographer #weddingphotography #one_click_photography #wanclickphotography #wan_click_photography #muarphotographer #muo #jurufoto_perkahwinan #jurufotomurah #cameraman

Pengantin rayeMuna l NazronCall/sms/wassap khairi 0123671862#weddingphotographer #weddingphotography #one _click_photography #wan clickphotography #wan _click_photography #muarphotographer #muo #jurufoto _perkahwinan #jurufoto murah #cameraman

lyssa.amrizal photos downloadIndahnya ciptaan Allah ❤️ #muo

Indahnya ciptaan Allah ❤️ #muo

masjarlegacy photos downloadHARI RAYA SPECIALE'..Semprit platter 😍Special untuk sepanjang hari raya, kita ada menu baruuuuuuu semprit platter! .Salah satu menunya adalah mango cream brulee!.Pernah takkk uolsss rasa cream brulee? Buat siapa tak pernah rasa, rasa dia sama macam egg custard! Macam egg tart tu? Tapi isi tengahnya je!! Sedapp uollsss sebab wealls upkan sikit letak mango dalam tu 😍😍😍..TOMORROW OPEN!..#masjargempakrayasalesOnline purchase, inbox me 💌Postage add RM8/11____________________❤_______________________12.oo tengahari - 7.oo malamAhad - JumaatSabtu tutup____________________❤_______________________No.5 Tingkat Atas, Jalan Perniagaan 2/1, Off Jalan Sungai Abong, Pusat Perniagaan Kampung Tengah, 84000 Muar Johor Area Sakan dan Bazar RamadhanGoogle map "masjarlegacy"_____________________❤______________________#vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuarjohor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded #onlineshopping #sayajual #sayajualmurah

HARI RAYA SPECIALE'..Semprit platter 😍Special untuk sepanjang hari raya, kita ada menu baruuuuuuu semprit platter! .Salah satu menunya adalah mango cream brulee!.Pernah takkk uolsss rasa cream brulee? Buat siapa tak pernah rasa, rasa dia sama macam egg custard! Macam egg tart tu? Tapi isi tengahnya je!! Sedapp uollsss sebab wealls upkan sikit letak mango dalam tu 😍😍😍..TOMORROW OPEN!..#masjargempakrayasales Online purchase, inbox me 💌Postage add RM8/11____________________❤_______________________12.oo tengahari - 7.oo malamAhad - JumaatSabtu tutup____________________❤_______________________No.5 Tingkat Atas, Jalan Perniagaan 2/1, Off Jalan Sungai Abong, Pusat Perniagaan Kampung Tengah, 84000 Muar Johor Area Sakan dan Bazar RamadhanGoogle map "masjarlegacy"_____________________❤______________________#vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuar johor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded #onlineshopping #sayajual #sayajual murah

encik_ijam photos downloadTmpt jatuh lagi dikenang, inikan pula tmpt brpusing😂😂😂#tiangseri #rumahatok #muo

Tmpt jatuh lagi dikenang, inikan pula tmpt brpusing😂😂😂#tiangseri #rumahatok #muo

masjarlegacy photos downloadHARI RAYA SPECIALE'..Semprit platter 😍Special untuk sepanjang hari raya, kita ada menu baruuuuuuu semprit platter! .Salah satu menunya adalah mango pudding!.Kita bawakan freshhh mango dari ladanggg dibyat dalam puding ni!! Creamy plus segarrrr 😍😍😍..TOMORROW OPEN!..#masjargempakrayasalesOnline purchase, inbox me 💌Postage add RM8/11____________________❤_______________________12.oo tengahari - 7.oo malamAhad - JumaatSabtu tutup____________________❤_______________________No.5 Tingkat Atas, Jalan Perniagaan 2/1, Off Jalan Sungai Abong, Pusat Perniagaan Kampung Tengah, 84000 Muar Johor Area Sakan dan Bazar RamadhanGoogle map "masjarlegacy"_____________________❤______________________#vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuarjohor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded #onlineshopping #sayajual #sayajualmurah

HARI RAYA SPECIALE'..Semprit platter 😍Special untuk sepanjang hari raya, kita ada menu baruuuuuuu semprit platter! .Salah satu menunya adalah mango pudding!.Kita bawakan freshhh mango dari ladanggg dibyat dalam puding ni!! Creamy plus segarrrr 😍😍😍..TOMORROW OPEN!..#masjargempakrayasales Online purchase, inbox me 💌Postage add RM8/11____________________❤_______________________12.oo tengahari - 7.oo malamAhad - JumaatSabtu tutup____________________❤_______________________No.5 Tingkat Atas, Jalan Perniagaan 2/1, Off Jalan Sungai Abong, Pusat Perniagaan Kampung Tengah, 84000 Muar Johor Area Sakan dan Bazar RamadhanGoogle map "masjarlegacy"_____________________❤______________________#vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuar johor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded #onlineshopping #sayajual #sayajual murah

avonausnz photos downloadToday we met with beauty editors and bloggers in Auckland, NZ to introduce them personally to the #AvonTrue range, plus talk about what Avon are doing in New Zealand. With beautiful florals, food and company ☺️

Today we met with beauty editors and bloggers in Auckland, NZ to introduce them personally to the #AvonTrue range, plus talk about what Avon are doing in New Zealand. With beautiful florals, food and company ☺️

masjarlegacy photos downloadHARI RAYA SPECIALE'..Semprit platter 😍Special untuk sepanjang hari raya, kita ada menu baruuuuuuu semprit platter! .Salah satu menunya adalah japanese cheesecake!.Pernah takkk uolsss makan cheesecake kat sushi king? Haaaa rasa dia sebijikkkk uolssss tapp portion dia lagi besarrrrrr tawww 😍😍..TOMORROW OPEN!..#masjargempakrayasalesOnline purchase, inbox me 💌Postage add RM8/11____________________❤_______________________12.oo tengahari - 7.oo malamAhad - JumaatSabtu tutup____________________❤_______________________No.5 Tingkat Atas, Jalan Perniagaan 2/1, Off Jalan Sungai Abong, Pusat Perniagaan Kampung Tengah, 84000 Muar Johor Area Sakan dan Bazar RamadhanGoogle map "masjarlegacy"_____________________❤______________________#vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuarjohor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded #onlineshopping #sayajual #sayajualmurah

HARI RAYA SPECIALE'..Semprit platter 😍Special untuk sepanjang hari raya, kita ada menu baruuuuuuu semprit platter! .Salah satu menunya adalah japanese cheesecake!.Pernah takkk uolsss makan cheesecake kat sushi king? Haaaa rasa dia sebijikkkk uolssss tapp portion dia lagi besarrrrrr tawww 😍😍..TOMORROW OPEN!..#masjargempakrayasales Online purchase, inbox me 💌Postage add RM8/11____________________❤_______________________12.oo tengahari - 7.oo malamAhad - JumaatSabtu tutup____________________❤_______________________No.5 Tingkat Atas, Jalan Perniagaan 2/1, Off Jalan Sungai Abong, Pusat Perniagaan Kampung Tengah, 84000 Muar Johor Area Sakan dan Bazar RamadhanGoogle map "masjarlegacy"_____________________❤______________________#vendormuar #vendorsungaiabong #vendorjohor #vendormelaka #vendortangkak #vendorsegamat #vendormerlimau #vendorbatupahat #vendormuar johor #vendormalaysia #vendorboutique #vendorcafe #vendorconceptboutique #vendorconceptcafe #muarbandardiraja #muo #kolejvokasional #jpjmuar #tanjungemas #liveupdate #onlineseller #vendorbutik #callingforvendor #vendorswanted #vendorsneeded #onlineshopping #sayajual #sayajual murah

makeupbykokonz photos downloadbefore the liner joined 🌷_______________________Click for deets

before the liner joined 🌷_______________________Click for deets

yatimalek photos downloadBeing deeply loved by someone gives you strength. While loving someone deeply gives you courage.. 😎.Thank you Sayang @aie80 you always make me feel special. And I love that feeling. ...#instavideo #diaryatimalek #syawal2017 #teamrayamuar #muar #muo #muarian #joho #johor #ootd #photoshoot

Being deeply loved by someone gives you strength. While loving someone deeply gives you courage.. 😎.Thank you Sayang @aie80 you always make me feel special. And I love that feeling. ...#instavideo #diaryatimalek #syawal 2017 #teamrayamuar #muar #muo #muar ian #joho #joho r #ootd #photoshoot

onlyiq photos downloadJoget keriangan ada makne tu. Sape leh hiburkan hati ini kalo bukan diri sendiri. #onlyiq #raya2017 #salamlebaran #sadhappy #muo #hometown

Joget keriangan ada makne tu. Sape leh hiburkan hati ini kalo bukan diri sendiri. #onlyiq #raya 2017 #salamlebaran #sadhappy #muo #hometown

arep_jerr photos downloadCerita Raya Arif Hari ke-3.Bermula jam 11 malam sampailah jam 3 pagi berbincang dengan YB Abd Razak (Adun Serom) mengenai bidang keusahawanan, politik dan anak bangsa.Beberapa pesanannya dalam bidang keusahawanan, ambilah tempoh 7 tahun untuk membina sebuah sesebuah empayar, kita diibaratkan seperti menaiki kapal terbang, pastikan kelengkapan telah kita sediakan. Pastikan dalaman semua berada dalam keadaan baik, barulah boleh "take off" untuk mencapat langit.Ambil masa untuk bertindak. Pastikan 5 elemen telah bersedia. Administration's , Operations, Marketings, Logistics, Human resource.Secara keseluruhan..banyak lagi yang perlu dipelajari. Banyak lagi perlu saya tempuhi. Mencari peluang dan mencipta peluang. Saya akan habiskan apa yang saya mulakan. InsyaaAllah dengan izin-Nya.Terima Kasih YB.Lepas ni saya nak belajar main golf laa..ada falsafahnya tersendiri.#CeritarayaArif #youngentrepreneur #keepmovingforword #neverstop #Justdoit #believe #bigempire #Ohcovina #Masihmerangkak #UKM #Johor #Muo #Ledang #Instafemes #Inikanraya #anakmuda

Cerita Raya Arif Hari ke-3.Bermula jam 11 malam sampailah jam 3 pagi berbincang dengan YB Abd Razak (Adun Serom) mengenai bidang keusahawanan, politik dan anak bangsa.Beberapa pesanannya dalam bidang keusahawanan, ambilah tempoh 7 tahun untuk membina sebuah sesebuah empayar, kita diibaratkan seperti menaiki kapal terbang, pastikan kelengkapan telah kita sediakan. Pastikan dalaman semua berada dalam keadaan baik, barulah boleh "take off" untuk mencapat langit.Ambil masa untuk bertindak. Pastikan 5 elemen telah bersedia. Administration's , Operations, Marketings, Logistics, Human resource.Secara keseluruhan..banyak lagi yang perlu dipelajari. Banyak lagi perlu saya tempuhi. Mencari peluang dan mencipta peluang. Saya akan habiskan apa yang saya mulakan. InsyaaAllah dengan izin-Nya.Terima Kasih YB.Lepas ni saya nak belajar main golf laa..ada falsafahnya tersendiri.#CeritarayaArif #youngentrepreneur #keepmovingforword #neverstop #Justdoit #believe #bigempire #Ohcovina #Masihmerangkak #UKM #Johor #Muo #Ledang #Instafemes #Inikanraya #anakmuda

aletheagracebeautyxo photos download💋 Lip Swatches 💋 @maccosmetics Matte Lipstick 'Honeylove' & Satin Lipstick in Cherish and Myth. Some of my favourite nudes 💄😍 #mac #maccosmetics #lipstick #lippies #nudes #nude #nudelip #honeylove #cherish #myth #satin #satinlipstick #matte #mattelipstick #swatches #lipswatches #favourites #love #beautiful #makeup #beauty #makeuplover #obsessed #mua #muo #septumpiercing

💋 Lip Swatches 💋 @maccosmetics Matte Lipstick 'Honeylove' & Satin Lipstick in Cherish and Myth. Some of my favourite nudes 💄😍 #mac #mac cosmetics #lipstick #lippies #nude s #nude #nude lip #honeylove #cherish #myth #satin #satin lipstick #matte #matte lipstick #swatches #lipswatches #favourites #love #beautiful #makeup #beauty #makeup lover #obsessed #mua #muo #septumpiercing