alfalfa

ursulasalcove photos downloadWinter gardening on the windowsill -#Microgreens or #sprouts. More nutritious than other greens. The energy comes from the seed itself, not the soil. So choose your seeds wisely! Reusing yogurt jars. 🌱#hydroponics #containergardening #wintergardening #hydroponicgardening #alfalfa #broccoli #radish #seeds #food

Winter gardening on the windowsill -#Microgreens or #sprouts . More nutritious than other greens. The energy comes from the seed itself, not the soil. So choose your seeds wisely! Reusing yogurt jars. 🌱#hydroponics #containergardening #wintergardening #hydroponicgardening #alfalfa #broccoli #radish #seeds #food

shaklee.beauty.ummieyda photos downloadBadan dah mintak baring. Mata pun dah mintak lelap. Tapi jangan lupa ostematrix 4 biji tau 😉..Badan lenguh². Kaki kebas² in syaa allah berkurangan. bangun esok pagi pun segar bugar je..Pagi² pun membuang dengan mudah.. 😁..📞 Whatsapp : 011 3626 9397 utk Order ...#shaklee #shakleesetkurus #shakleesetcantik #shakleesetberpantang #shakleesethamil #shakleemurah #vitaminC #omegaguardshaklee #vivixpromo #bcomplexshaklee #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee #setkecantikanshaklee #setsuburshaklee #sethamilshaklee #vivixshaklee #peppermint

Badan dah mintak baring. Mata pun dah mintak lelap. Tapi jangan lupa ostematrix 4 biji tau 😉..Badan lenguh². Kaki kebas² in syaa allah berkurangan. bangun esok pagi pun segar bugar je..Pagi² pun membuang dengan mudah.. 😁..📞 Whatsapp : 011 3626 9397 utk Order ...#shaklee #shaklee setkurus #shaklee setcantik #shaklee setberpantang #shaklee sethamil #shaklee murah #vitaminC #omegaguardshaklee #vivixpromo #bcomplexshaklee #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitaeshaklee #herbablend shaklee #herbablend #lecithin #lecithin shaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee #setkecantikanshaklee #setsuburshaklee #sethamilshaklee #vivixshaklee #peppermint

giuliettaenthusiasts photos downloadWow this robin has awsome taste for sure!!Great pic❤❤😍😍💪💪😎😎#giuliettaownersclub #carsoninstagram #alfacar #alfaromeostyle #alfaromeo #alfa #guilietta #veloce #alfacar #alfaownersclub #alfaowners #alfaromeocloverleaf #cloverleaf #quadrifoglio #alfaromeosportiva #alfisti #alfabook #alfaromeoitaly #guiliettaenthusiasts #carsandcoffee #cleanrims #cars #cleancar #alfaromeogiulietta #alfaromeogiulia #alfaromeomito #newrims #alfaromeogiuliettaownersclub #alfalfa #carphotography

Wow this robin has awsome taste for sure!!Great pic❤❤😍😍💪💪😎😎#giuliettaownersclub #cars oninstagram #alfa car #alfa romeo style #alfa romeo #alfa #guilietta #veloce #alfa car #alfa ownersclub #alfa owners #alfa romeo cloverleaf #cloverleaf #quadrifoglio #alfa romeo sportiva #alfisti #alfa book #alfa romeo italy #guilietta enthusiasts #cars andcoffee #cleanrims #cars #cleancar #alfa romeo giulietta #alfa romeo giulia #alfa romeo mito #newrims #alfa romeo giuliettaownersclub #alfa lfa #carphotography

shakleebybitah photos download~BERPANTANG HARI KE 29~Al-kisahnya. Semasa dalam pantang ni saya di jaga oleh emak saya. Maksudnya berpantang di rumah emak. Ada orang kata bertuah kalau masih ada emak. Ye, saya memang bertuah sebab masih ada emak. Saya sayang emak saya.😘 Okay. Sekarang dah masok hari ke 29 saya berpantang. Saya consume apa? Saya consume ESP dan ALFALFA. Okay. Kenapa saya consume Alfalfa? Saya consume Alfalfa sebab untuk 💜MILK BOOSTER paling pentingla kan? 💜Lepastu untuk Menegangkan dan membesarkan payudara💜Dan paling penting untuk Merawat KEPUTIHAN💜Melegakan SAKIT SENDI dan belakang💜Membuang TOKSIN💜Anti SEMBELIT dan lembutkan najis💜Memulihkan saraf selepas PEMBEDAHANJadi saya pun suruh la emam saya makan sekali ALFALFA ni. Sekarang hari hari tiap kali belom makan je emak saya mesti cakap 'alaaa..emak belum makan Shaklee!' Hahahaha 😂😂😂 Saya pon akan cakap 'makanlah, tu ha orang punya tu, habis boleh beli lagi' 😙😙😙 Ada sesiapa nak cuba Alfalfa? Atau produk lain? 📲0132846115Dhabitah#shakleebybitah #shakleekl #shaklee#alfalfa#shakleeklcc#esp#berpantang#keputihan

~BERPANTANG HARI KE 29~Al-kisahnya. Semasa dalam pantang ni saya di jaga oleh emak saya. Maksudnya berpantang di rumah emak. Ada orang kata bertuah kalau masih ada emak. Ye, saya memang bertuah sebab masih ada emak. Saya sayang emak saya.😘 Okay. Sekarang dah masok hari ke 29 saya berpantang. Saya consume apa? Saya consume ESP dan ALFALFA. Okay. Kenapa saya consume Alfalfa? Saya consume Alfalfa sebab untuk 💜MILK BOOSTER paling pentingla kan? 💜Lepastu untuk Menegangkan dan membesarkan payudara💜Dan paling penting untuk Merawat KEPUTIHAN💜Melegakan SAKIT SENDI dan belakang💜Membuang TOKSIN💜Anti SEMBELIT dan lembutkan najis💜Memulihkan saraf selepas PEMBEDAHANJadi saya pun suruh la emam saya makan sekali ALFALFA ni. Sekarang hari hari tiap kali belom makan je emak saya mesti cakap 'alaaa..emak belum makan Shaklee!' Hahahaha 😂😂😂 Saya pon akan cakap 'makanlah, tu ha orang punya tu, habis boleh beli lagi' 😙😙😙 Ada sesiapa nak cuba Alfalfa? Atau produk lain? 📲0132846115Dhabitah#shaklee bybitah #shaklee kl #shaklee #alfalfa #shaklee kl cc#esp #berpantang #keputihan

momlifefarmwife photos downloadIm so excited to introduce a new hastage! #homegrowntohomemade so follow along and play! I love the fact that I can use the very ingredients we grow on the farm in my own kitchen to feed my own family. If you don’t produce something, fallow the hashtag and learn a few ways growers use their own products! So growers and producers; Here is how to enter and play:1- Post a pic of something you grow or produce while using it in your home. 2- comment to share how you use it in your home for your family. 3- Tag me in the post and use #homegrowntohomemade. I will announce a winner at the end of the weekend on Sunday evening! I can’t wait to see your awesome pics! You don’t have to be tagged to play! I am also challenging my fellow instagram friends @thefarmerswifee and @nursingthefarm and @highheelsandcanolafields to play as well as my real life friends @1bluebirdy and @ag4front to play. Can they post and challenge another producer? Follow along and see! I’m also challenging @jswilsonfarm @aggal77 @indianafarm.wife @modernfarmwife @therealfarmwife @faithfamilyandbeef @thefarmgirlcoks and @faithfarmingandfamily to play as well. #farm#agriculture #food#growfood#farming#myfood#foodie#backing#cooking#realfood#realfarm#corn#beets#cotton#beef#ranching#ranchlife#farmlife#farmstyle#cattle#dairy#canola#alfalfa #feed#producers#grower#family#home#kitchen

Im so excited to introduce a new hastage! #home growntohomemade so follow along and play! I love the fact that I can use the very ingredients we grow on the farm in my own kitchen to feed my own family. If you don’t produce something, fallow the hashtag and learn a few ways growers use their own products! So growers and producers; Here is how to enter and play:1- Post a pic of something you grow or produce while using it in your home. 2- comment to share how you use it in your home for your family. 3- Tag me in the post and use #home growntohomemade . I will announce a winner at the end of the weekend on Sunday evening! I can’t wait to see your awesome pics! You don’t have to be tagged to play! I am also challenging my fellow instagram friends @thefarmerswifee and @nursingthefarm and @highheelsandcanolafields to play as well as my real life friends @1bluebirdy and @ag4front to play. Can they post and challenge another producer? Follow along and see! I’m also challenging @jswilsonfarm @aggal77 @indianafarm .wife @modernfarmwife @therealfarmwife @faithfamilyandbeef @thefarmgirlcoks and @faithfarmingandfamily to play as well. #farm #agriculture #food #growfood #farm ing#myfood #food ie#backing #cooking #realfood #realfarm #corn #beets #cotton #beef #ranching #ranchlife #farm life#farm style#cattle #dairy #canola #alfalfa #feed #producers #grower #family #home #kitchen

daily.spanish.word photos download🇬🇧 rug, carpet 🇪🇸 la alfombra 1⃣ The 1987 Emmy Award ceremony: «Alf» walks the red carpet wearing a 👙 «bra». It seems to be the proper formal 🎩 attire on his planet. 2⃣ Imagine a ‘green’ & ‘ecological’ carpet made of 🌿 «alfalfa» plants. 💬 “The carpet is red.” - “La alfombra es roja.” - #Spanish #WOTD #wordoftheday #rug #carpet #alfombra #redcarpet #alfombraroja #alf #bra #alfalfa #vocabulary #vocab #español #hint #mem #mnemonic

🇬🇧 rug, carpet 🇪🇸 la alfombra 1⃣ The 1987 Emmy Award ceremony: «Alf» walks the red carpet wearing a 👙 «bra». It seems to be the proper formal 🎩 attire on his planet. 2⃣ Imagine a ‘green’ & ‘ecological’ carpet made of 🌿 «alfalfa» plants. 💬 “The carpet is red.” - “La alfombra es roja.” - #Spanish #WOTD #wordoftheday #rug #carpet #alf ombra #redcarpet #alf ombra roja #alf #bra #alf alfa #vocab ulary #vocab #español #hint #mem #mnemonic

byzahidahzakaria photos downloadALFALFA BAGUS UNTUK KULIT!! .Kakros suka sangat Alfalfa Shaklee ni sebabnya Alfalfa ni one of detox tau. Sebelum ni kakros taktahu pun apa tu detox tapi after dah study, baru tahu pentingnya detox. ..Mula-mula sebelum kakros join shaklee, kakros detox dengan Herbalax. Habis je herbalax, kakros cuba Alfalfa & kakros lebih sesuai dengan Alfalfa. So kakros pun consume lah Alfalfa everyday without miss! ..Lepas habis je 1 botol, kakros beli lagi 1 botol then terasa macam cepat sangat habis 😂 So, kakros pun terus beli SIZE BESAR! 700BIJI. Alhamdulillah tahan 4-5 bulan jugak lah...Yang bestnya kan, Alfalfa ni boleh jugak buat masker tau. Sekali sekala kakros akan buat Masker Alfalfa. Kalau naik je jerawat 1,2 biji, cepat-cepat buat Masker Alfalfa. Esok lusa terus kecut. Yay! Alhamdulillah. ..Kalau nak, boleh whatsapp kakros ye? Ada size S & L Alfalfa 😁 .#Alfalfa #detox #Shaklee #Shakleemurah

ALFALFA BAGUS UNTUK KULIT!! .Kakros suka sangat Alfalfa Shaklee ni sebabnya Alfalfa ni one of detox tau. Sebelum ni kakros taktahu pun apa tu detox tapi after dah study, baru tahu pentingnya detox. ..Mula-mula sebelum kakros join shaklee, kakros detox dengan Herbalax. Habis je herbalax, kakros cuba Alfalfa & kakros lebih sesuai dengan Alfalfa. So kakros pun consume lah Alfalfa everyday without miss! ..Lepas habis je 1 botol, kakros beli lagi 1 botol then terasa macam cepat sangat habis 😂 So, kakros pun terus beli SIZE BESAR! 700BIJI. Alhamdulillah tahan 4-5 bulan jugak lah...Yang bestnya kan, Alfalfa ni boleh jugak buat masker tau. Sekali sekala kakros akan buat Masker Alfalfa. Kalau naik je jerawat 1,2 biji, cepat-cepat buat Masker Alfalfa. Esok lusa terus kecut. Yay! Alhamdulillah. ..Kalau nak, boleh whatsapp kakros ye? Ada size S & L Alfalfa 😁 .#Alfalfa #detox #Shaklee #Shaklee murah

byzahidahzakaria photos downloadALFALFA BAGUS UNTUK KULIT!!..Kakros suka sangat Alfalfa Shaklee ni sebabnya Alfalfa ni one of detox tau. Sebelum ni kakros taktahu pun apa tu detox tapi after dah study, baru tahu pentingnya detox...Mula-mula sebelum kakros join shaklee, kakros detox dengan Herbalax. Habis je herbalax, kakros cuba Alfalfa & kakros lebih sesuai dengan Alfalfa. So kakros pun consume lah Alfalfa everyday without miss!..Lepas habis je 1 botol, kakros beli lagi 1 botol then terasa macam cepat sangat habis 😂 So, kakros pun terus beli SIZE BESAR! 700BIJI. Alhamdulillah tahan 4-5 bulan jugak lah...Yang bestnya kan, Alfalfa ni boleh jugak buat masker tau. Sekali sekala kakros akan buat Masker Alfalfa. Kalau naik je jerawat 1,2 biji, cepat-cepat buat Masker Alfalfa. Esok lusa terus kecut. Yay! Alhamdulillah. ..Kalau nak, boleh whatsapp kakros ye? Ada size S & L Alfalfa 😁.#Alfalfa #detox #shaklee #shakleemurah

ALFALFA BAGUS UNTUK KULIT!!..Kakros suka sangat Alfalfa Shaklee ni sebabnya Alfalfa ni one of detox tau. Sebelum ni kakros taktahu pun apa tu detox tapi after dah study, baru tahu pentingnya detox...Mula-mula sebelum kakros join shaklee, kakros detox dengan Herbalax. Habis je herbalax, kakros cuba Alfalfa & kakros lebih sesuai dengan Alfalfa. So kakros pun consume lah Alfalfa everyday without miss!..Lepas habis je 1 botol, kakros beli lagi 1 botol then terasa macam cepat sangat habis 😂 So, kakros pun terus beli SIZE BESAR! 700BIJI. Alhamdulillah tahan 4-5 bulan jugak lah...Yang bestnya kan, Alfalfa ni boleh jugak buat masker tau. Sekali sekala kakros akan buat Masker Alfalfa. Kalau naik je jerawat 1,2 biji, cepat-cepat buat Masker Alfalfa. Esok lusa terus kecut. Yay! Alhamdulillah. ..Kalau nak, boleh whatsapp kakros ye? Ada size S & L Alfalfa 😁.#Alfalfa #detox #shaklee #shaklee murah

inearc photos downloadHoy #18Ene celebramos el Día Internacional de los Legumbres. Semillas que aportan entre un 20 y 25% de proteínas a nuestro cuerpo, no contienen colesterol, ayudan a la movilidad intestinal y posee buen contenido de vitamina B1, B2, B3, B6 y B9. Cada país tiene un tipo de legumbres que los caracteriza, el nuestro es la caraota. Cada combinación de este grano es característico y nos traslada a las costumbres familiares. #Legumbres #Caraotas #Frijol #Bayo #Lentejas #Arvejas #Quinchoncho #Tapiramo #Grabanzos #Habas #Judía #Alfalfa #Guisantes #EscuelaDeCocina #Inearc #Venezuela #Maracay

Hoy #18Ene celebramos el Día Internacional de los Legumbres. Semillas que aportan entre un 20 y 25% de proteínas a nuestro cuerpo, no contienen colesterol, ayudan a la movilidad intestinal y posee buen contenido de vitamina B1, B2, B3, B6 y B9. Cada país tiene un tipo de legumbres que los caracteriza, el nuestro es la caraota. Cada combinación de este grano es característico y nos traslada a las costumbres familiares. #Legumbres #Caraotas #Frijol #Bayo #Lentejas #Arvejas #Quinchoncho #Tapiramo #Grabanzos #Habas #Judía #Alfalfa #Guisantes  #EscuelaDeCocina #Inearc #Venezuela #Maracay

aisyah_beauty_shop photos downloadSetiap bulan 'dia' pasti datang.Stressnya terpaksa tanggung sakit akibat #SENGGUGUT.Jom amalkan #ALFALFA untuk lancarkan period kita..🌼Gembira sentiasa tanpa #SENGGUGUT dengan #ALFALFA..Tak nak stress bila 'dia' datang? Jom PM akak http://www.wasap.my/60174890520/.#shakleepenang#shakleesungaipetani#shakleekomtar#shakleekepalabatas#pengedarshaklee#pengedarshakleepenabg#pengedarshakleekomtar#pengedarshakleeutara#shakleemurah#shakleeterbaik#shakleelaris#shakleepower

Setiap bulan 'dia' pasti datang.Stressnya terpaksa tanggung sakit akibat #SENGGUGUT .Jom amalkan #ALFALFA untuk lancarkan period kita..🌼Gembira sentiasa tanpa #SENGGUGUT dengan #ALFALFA ..Tak nak stress bila 'dia' datang? Jom PM akak http://www.wasap.my/60174890520/.#shakleepenang #shakleesungaipetani #shakleekomtar #shakleekepalabatas #pengedarshaklee #pengedarshaklee penabg#pengedarshaklee komtar#pengedarshaklee utara#shakleemurah #shakleeterbaik #shakleelaris #shakleepower

aisyah_beauty_shop photos downloadSetiap bulan 'dia' mesti datang.Jangan biarkan diri anda stress setiap bulan akibat menanggung sakit #SENGGUGUT..Jom amalkan supplement terbaik #ALFALFA untuk period yang lancar setiap bulan..🌼Nikmati hidup yang ceria walaupun saat 'dia' datang.😊.http://www.wasap.my/60174890520/.#alfalfauntuksenggugut#sengguguttiada#shakleeeffect#shakleeHabibAkib

Setiap bulan 'dia' mesti datang.Jangan biarkan diri anda stress setiap bulan akibat menanggung sakit #SENGGUGUT ..Jom amalkan supplement terbaik #ALFALFA untuk period yang lancar setiap bulan..🌼Nikmati hidup yang ceria walaupun saat 'dia' datang.😊.http://www.wasap.my/60174890520/.#alfalfauntuksenggugut #sengguguttiada #shakleeeffect #shakleeHabibAkib

supplementawesomebyzaleeha photos downloadThanks for choosing me as ur SID 😍😍😍 alhamdulilah,more supplement ready to go!!! Done shopping 💪 #setdetox #shaklee #supplementawesomebyzaleeha #esp #esplover #alfalfa #lechitinshakleemurah #pj #subangjaya #sunwaygeo

Thanks for choosing me as ur SID 😍😍😍 alhamdulilah,more supplement ready to go!!! Done shopping 💪 #setdetox #shaklee #supplementawesomebyzaleeha #esp #esp lover #alfalfa #lechitinshakleemurah #pj #subangjaya #sunwaygeo

supplementawesomebyzaleeha photos downloadSet detox ready to go!!! 💪 ✅ESP✅ALFALFA✅LECHITIN .Done shopping 💪 #setdetox #shaklee #supplementawesomebyzaleeha #esp #esplover #alfalfa #lechitinshakleemurah #pj #subangjaya #sunwaygeo

Set detox ready to go!!! 💪 ✅ESP✅ALFALFA✅LECHITIN .Done shopping 💪 #setdetox #shaklee #supplementawesomebyzaleeha #esp #esp lover #alfalfa #lechitinshakleemurah #pj #subangjaya #sunwaygeo

shaklee.sid.byhuda photos downloadVitamin untuk rabun dan silau mata.Vitamin boleh bantu rawat rabun dan silau mata ke?.Macam kurang percaya je kan..Sebenarnya memang boleh membantu untuk mengurangkan malah masalah rabun boleh hilang dengan vitamin..Vitamin untuk rawat rabun dan silau mata adalah Vivix, Carotomax dan Omega Guard..Jom kita kenali satu persatu SET PULIH RABUN.1.Vivix.Tinggi dengan antioksida untuk membantu memberi tenaga kepada mitochondria iaitu pusat tenaga sel kita. Sel-sel sekitar mata kita perlukan tenaga yang cukup untuk elak mata menjadi lemah..Pengambilan vivix juga membantu untuk mengurangkan masalah AMD (Age related Macular Degeneration) iaitu berkait dengan faktor umur meningkat..2. Carotomax.Tinggi dengan Vitamin A dan Beta Karotena yang diperlukan oleh mata untuk sihat..Vitamin A penting untuk retina kita terutamanya di waktu malam. Kekurangan Vitamin A boleh menyebabkan masalah okular.Juga membantu mencegah kekeringan di mata..3. Omega Guard.Iaitu minyak ikan yang mengandungi Asid Lemak Omega 3 & 6 yang bantu menganjalkan otot-otot sekitar mata..Tetapi pengambilan vitamin perlu diambil secara konsisten untuk memastikan nutrient sampai ke mata..Nak dapatkan harga promosi SET RABUN ?whatsapp cik huda segera 0183253221FREE CONSULTATION.#supplements#supplementmurah#shakleekl#shaklee#esp#malaysia#shakleejb#shakleebrunei#shakleesubang#shakleepenang#shakleeperak#shakleedamansara#shakleeviral#jerawat#jomsihat#terlajaklaris#vitamin#supplement#shakleemurah#ostematrix#ESP#alfalfa#herblax#lecithinshaklee#shakleemalaysia#shaklee#shakleepetalingjaya

Vitamin untuk rabun dan silau mata.Vitamin boleh bantu rawat rabun dan silau mata ke?.Macam kurang percaya je kan..Sebenarnya memang boleh membantu untuk mengurangkan malah masalah rabun boleh hilang dengan vitamin..Vitamin untuk rawat rabun dan silau mata adalah Vivix, Carotomax dan Omega Guard..Jom kita kenali satu persatu SET PULIH RABUN.1.Vivix.Tinggi dengan antioksida untuk membantu memberi tenaga kepada mitochondria iaitu pusat tenaga sel kita. Sel-sel sekitar mata kita perlukan tenaga yang cukup untuk elak mata menjadi lemah..Pengambilan vivix juga membantu untuk mengurangkan masalah AMD (Age related Macular Degeneration) iaitu berkait dengan faktor umur meningkat..2. Carotomax.Tinggi dengan Vitamin A dan Beta Karotena yang diperlukan oleh mata untuk sihat..Vitamin A penting untuk retina kita terutamanya di waktu malam. Kekurangan Vitamin A boleh menyebabkan masalah okular.Juga membantu mencegah kekeringan di mata..3. Omega Guard.Iaitu minyak ikan yang mengandungi Asid Lemak Omega 3 & 6 yang bantu menganjalkan otot-otot sekitar mata..Tetapi pengambilan vitamin perlu diambil secara konsisten untuk memastikan nutrient sampai ke mata..Nak dapatkan harga promosi SET RABUN ?whatsapp cik huda segera 0183253221FREE CONSULTATION.#supplement s #supplement murah #shaklee kl #shaklee #esp #malaysia #shaklee jb#shaklee brunei#shaklee subang#shaklee penang#shaklee perak#shaklee damansara#shaklee viral#jerawat #jomsihat #terlajaklaris #vitamin #supplement #shaklee murah#ostematrix #ESP #alfalfa #herblax #lecithinshaklee #shaklee malaysia#shaklee #shaklee petalingjaya

shakleebyazzue photos downloadALFALFA COMPLEX- MEMBANTU MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN.Masalah keputihan sering mengangu keselesaan. Keputihan yang banyak akan menyebabkan wanita merasa tidak selesa, gatal-gatal di bahagian kemaluan dan kurang merasa yakin. Bagi wanita yang belum berkahwin mesti merasa risau adakah keputihan ini akan menggangu kesuburan. Bagi yang sudah berkahwin pasti merasa rendah diri bila bersama suami akibat masalah keputihan ini..Untuk rawatan dan kesan yang cepat, anda boleh mengambil supplement yang membantu keputihan iaitu ALFALFA COMPLEX..KHASIAT ALFALFA 🌲Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian 🌲Melegakan sakit sendi dan belakang. 🌲Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 🌲Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita). 🌲Merawat arthitis Bagus untuk elergi dan ekzema 🌲Merawat athma🌲 Mencuci usus bagi membuang toksik 🌲Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor🌲Meneutralkan asid dalam badan🌲 Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).🌲 Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).🌲 Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita). 🌲Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).🌲 Membantu masalah penghadaman dan pencernaan🌲 Meningkatkan stamina seorang suami🌲Melegakan sembelit 🌲Membuang angin dalam badan.Berminat nak order, cepat-cepat dm or wassap kakzue utk dptkan harga special 😉😉😉www.wasap.my/60193282553

ALFALFA COMPLEX- MEMBANTU MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN.Masalah keputihan sering mengangu keselesaan. Keputihan yang banyak akan menyebabkan wanita merasa tidak selesa, gatal-gatal di bahagian kemaluan dan kurang merasa yakin. Bagi wanita yang belum berkahwin mesti merasa risau adakah keputihan ini akan menggangu kesuburan. Bagi yang sudah berkahwin pasti merasa rendah diri bila bersama suami akibat masalah keputihan ini..Untuk rawatan dan kesan yang cepat, anda boleh mengambil supplement yang membantu keputihan iaitu ALFALFA COMPLEX..KHASIAT ALFALFA 🌲Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian 🌲Melegakan sakit sendi dan belakang. 🌲Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 🌲Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita). 🌲Merawat arthitis Bagus untuk elergi dan ekzema 🌲Merawat athma🌲 Mencuci usus bagi membuang toksik 🌲Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor🌲Meneutralkan asid dalam badan🌲 Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).🌲 Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).🌲 Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita). 🌲Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).🌲 Membantu masalah penghadaman dan pencernaan🌲 Meningkatkan stamina seorang suami🌲Melegakan sembelit 🌲Membuang angin dalam badan.Berminat nak order, cepat-cepat dm or wassap kakzue utk dptkan harga special 😉😉😉www.wasap.my/60193282553

lyna_beauty.health photos downloadSET BERPANTANG SHAKLEE..1) ESP .⏩Untuk cepatkan luka cantum⏩Untuk banyakkan susu badan⏩Untuk berikan lebih tenaga, kawal selera makan but at the same time susu banyak⏩Untuk cantikkan kulit (baby pun inshaaAllah gebu nnt sebab dpt khasiat drp susu badan) ..2) VITALEA.⏩Untuk tambah darah, elakkan rasa pitam dan penat⏩Untuk atasi migrain⏩Untuk kecantikan keseluruhan kerana ia bertindak sebagai multivitamin. ..3) VITAMIN C .⏩Untuk kuatkan imunisasi⏩Untuk baik pulih luka ⏩Untuk cerahkan kulit secara  keseluruhan. ..4) B COMPLEX .⏩Untuk lancarkan perjalanan darah⏩Untuk atasi stress dan  meroyan..Juga, boleh add on ini untuk ibu yang menyusukan bayi secara eksklusif :- ..5) ALFALFA .⏩Untuk milk booster⏩Untuk buang angin dan lawas⏩Untuk ketatkan miss V serta tegangkan payu dara. ..6) OSTEMATRIX .⏩Untuk kuatkan tulang⏩Untuk atasi sembelit / buasir⏩Untuk elakkan sakit2 seluruh badan especially pinggang, belakang n tapak kaki. ..7) OMEGA GUARD .⏩Untuk kurus, bakar lemak at the same time epa & dha baik untuk perkembangan baby ..8) LECITHIN .⏩Untuk atasi masalah bengkak susu⏩Untuk memecahkan lemak dalam makanan..LINA,012 4846021..#shakleebylina #shakleekuantan #setberpantangshaklee #setberpantangterbaik #setberpantang #berpantang #vitaminjimat #vitaminterbaik #ibubersalin #ibuberanak #ibumenyusu #setpenyusuan #setbersalin #susubanyak #susupekat #sembelit #lukabersalin #vitaminc #esp #omega #alfalfa #vitalea #bcomplex #ostematrix #lecithin

SET BERPANTANG SHAKLEE..1) ESP .⏩Untuk cepatkan luka cantum⏩Untuk banyakkan susu badan⏩Untuk berikan lebih tenaga, kawal selera makan but at the same time susu banyak⏩Untuk cantikkan kulit (baby pun inshaaAllah gebu nnt sebab dpt khasiat drp susu badan) ..2) VITALEA.⏩Untuk tambah darah, elakkan rasa pitam dan penat⏩Untuk atasi migrain⏩Untuk kecantikan keseluruhan kerana ia bertindak sebagai multivitamin. ..3) VITAMIN C .⏩Untuk kuatkan imunisasi⏩Untuk baik pulih luka ⏩Untuk cerahkan kulit secara  keseluruhan. ..4) B COMPLEX .⏩Untuk lancarkan perjalanan darah⏩Untuk atasi stress dan  meroyan..Juga, boleh add on ini untuk ibu yang menyusukan bayi secara eksklusif :- ..5) ALFALFA .⏩Untuk milk booster⏩Untuk buang angin dan lawas⏩Untuk ketatkan miss V serta tegangkan payu dara. ..6) OSTEMATRIX .⏩Untuk kuatkan tulang⏩Untuk atasi sembelit / buasir⏩Untuk elakkan sakit2 seluruh badan especially pinggang, belakang n tapak kaki. ..7) OMEGA GUARD .⏩Untuk kurus, bakar lemak at the same time epa & dha baik untuk perkembangan baby ..8) LECITHIN .⏩Untuk atasi masalah bengkak susu⏩Untuk memecahkan lemak dalam makanan..LINA,012 4846021..#shakleebylina #shakleekuantan #setberpantang shaklee #setberpantang terbaik #setberpantang #berpantang #vitaminjimat #vitaminterbaik #ibubersalin #ibuberanak #ibumenyusu #setpenyusuan #setbersalin #susubanyak #susupekat #sembelit #lukabersalin #vitaminc #esp #omega #alfalfa #vitalea #bcomplex #ostematrix #lecithin

vegandiarysweden photos downloadDagens frukost 😊🍋🍅Raw bröd med olivolja och gurka. Bovetekex med tomater och vitlök, paprika med alfalfa groddar.Te med citron och ingefära. / Todays breakfast.Raw bread with oliveoil and cucumber, buckwheat bisquits with tomatoes and garlic, peppers and alfalfa sprouts.Tea with lemon and ginger.#garlic #rawbread #alfalfa #ginger

Dagens frukost 😊🍋🍅Raw bröd med olivolja och gurka. Bovetekex med tomater och vitlök, paprika med alfalfa groddar.Te med citron och ingefära. / Todays breakfast.Raw bread with oliveoil and cucumber, buckwheat bisquits with tomatoes and garlic, peppers and alfalfa sprouts.Tea with lemon and ginger.#garlic #rawbread #alfalfa #ginger

theherbiary photos downloadA plethora of powders perch on our shelves (ok I'll stop). Powders are a great and convenient way to add herbs to your diet.  They are easily added to food for flavor and to ease the digestion of raw herbs, mixed with hot water for instant tea, or with honey or nut butter to make a delicious paste (especially useful if avoiding alcoholic tinctures). As with other dried herbs, make sure the powders have a similar color and smell as fresh, are kept sealed and dry, and out of direct sunlight.

A plethora of powders perch on our shelves (ok I'll stop). Powders are a great and convenient way to add herbs to your diet.  They are easily added to food for flavor and to ease the digestion of raw herbs, mixed with hot water for instant tea, or with honey or nut butter to make a delicious paste (especially useful if avoiding alcoholic tinctures). As with other dried herbs, make sure the powders have a similar color and smell as fresh, are kept sealed and dry, and out of direct sunlight.

everina_nuri photos download.Especially untuk pasangan yang cuba untuk dapatkan baby 👶👶👶.Your Trusted SID.EVE | 0148838596.#setkesuburanshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleekajangbangi #shakleekajangutama #shakleekajangperdana #shakleebandarbarubangi #shakleeselangor #shakleekajangmurah #shakleebangimurah #shakleedengkil #shakleecyberjaya #shakleebangilama #shakleeseriputra #shakleebukitmahkota #shakleemurah #shakleeonline #shakleeoriginal #shakleecheras #shakleecod #shakleemiri #shakleebintulu #shaklee #free #glashaklee #bcomplexshaklee #vitaeshaklee #vitaleashaklee #alfalfa #espshaklee

.Especially untuk pasangan yang cuba untuk dapatkan baby 👶👶👶.Your Trusted SID.EVE | 0148838596.#setkesuburanshaklee #shaklee kajang #shaklee bangi #shaklee kajang bangi #shaklee kajang utama #shaklee kajang perdana #shaklee bandarbarubangi #shaklee selangor #shaklee kajang murah #shaklee bangi murah #shaklee dengkil #shaklee cyberjaya #shaklee bangi lama #shaklee seriputra #shaklee bukitmahkota #shaklee murah #shaklee online #shaklee original #shaklee cheras #shaklee cod #shaklee miri #shaklee bintulu #shaklee #free #glashaklee #bcomplexshaklee #vitaeshaklee #vitaleashaklee #alfalfa #espshaklee

Sorry, this page isn't available.

The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Homepage .