moistcake

hajars.bakery_ photos downloadKambing perap berapi READY STOCK..Diperap menggunakan sos perap powerr yang mengandungi 19bahan yang diadun sebati!! Nyumm nyummm.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

Kambing perap berapi READY STOCK..Diperap menggunakan sos perap powerr yang mengandungi 19bahan yang diadun sebati!! Nyumm nyummm.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

hajars.bakery_ photos downloadBila adik berjumpa abang hihihi. Domisi cookies kami ada dua saiz tauu. Sesiapa yang tak tahu lagi, ini laa dia domisi cookies. Yang comel² tu saiz dia 180gram. Yang bulat tu 600gram hehehehe. Isi sama, bungkus je lain². Tapi sekali ngapp terus tak cukup saiz kecik 😂😂. READYSTOCK selalu 👍❤.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

Bila adik berjumpa abang hihihi. Domisi cookies kami ada dua saiz tauu. Sesiapa yang tak tahu lagi, ini laa dia domisi cookies. Yang comel² tu saiz dia 180gram. Yang bulat tu 600gram hehehehe. Isi sama, bungkus je lain². Tapi sekali ngapp terus tak cukup saiz kecik 😂😂. READYSTOCK selalu 👍❤.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

hajars.bakery_ photos downloadPRODUCT TOP GAINER 👍❤. Combo box 4type yang menjadi rebutan 😍. Hanya RM40. Dalamnya ada 4jenis yang top top gituwww. DFCC Whoopie Brownied Nutella cheese tart ❤💞.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

PRODUCT TOP GAINER 👍❤. Combo box 4type yang menjadi rebutan 😍. Hanya RM40. Dalamnya ada 4jenis yang top top gituwww. DFCC Whoopie Brownied Nutella cheese tart ❤💞.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

hajars.bakery_ photos downloadMAGIC COCO BAR. Sebab apa dia magic eh? Sebab bila anda daa buka, toleh tempat lain je.. Zuppp hilangg daa kena kebas! HAHAHA. Combonasi nestum dan dark choc buatkan kudap² ni antara yang wajib anda miliki sepanjang hayat kikikiki. Tiada bahan pengawet dan homemade gituwww.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

MAGIC COCO BAR. Sebab apa dia magic eh? Sebab bila anda daa buka, toleh tempat lain je.. Zuppp hilangg daa kena kebas! HAHAHA. Combonasi nestum dan dark choc buatkan kudap² ni antara yang wajib anda miliki sepanjang hayat kikikiki. Tiada bahan pengawet dan homemade gituwww.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

hajars.bakery_ photos downloadYaya turn 4 😘🤗. HAPPY BIRTHDAY yaya dari kami team mama sab 💞❤. Dfcc inside 8inch with edible image..COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

Yaya turn 4 😘🤗. HAPPY BIRTHDAY yaya dari kami team mama sab 💞❤. Dfcc inside 8inch with edible image..COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

hajars.bakery_ photos downloadTak payah susah² daa sekarang nak cari cake mahal². Dengan brownies pun daa boleh tauu. Saiz cuma 7inch only. Brownies ni tak pernah mengecewakan tauu! Sangat sangat ngat ngat lembut!! SEDAP GILAAA WEII 💞❤ Jatuh hati terus jatuh ke perut kelazatannya tuu..COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

Tak payah susah² daa sekarang nak cari cake mahal². Dengan brownies pun daa boleh tauu. Saiz cuma 7inch only. Brownies ni tak pernah mengecewakan tauu! Sangat sangat ngat ngat lembut!! SEDAP GILAAA WEII 💞❤ Jatuh hati terus jatuh ke perut kelazatannya tuu..COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

yati_bakes photos download8 inch chocolate moist cakeRM80Whatsapp 0163579401#chocolate #chocolatemoist #chocolatemoistcake #moistcake #cakestagram #chocolatebuttercream #kek #kekmoist #kekcoklatsedap #kekcoklatmoist #nutella #hantaran #bandarbukitraja #setiaalam #setiaalambakers #shahalambakers

8 inch chocolate moist cakeRM80Whatsapp 0163579401#chocolate #chocolate moist #chocolate moistcake #moistcake #cakestagram #chocolate buttercream #kek #kek moist #kek coklatsedap #kek coklatmoist #nutella #hantaran #bandarbukitraja #setiaalam #setiaalam bakers #shahalambakers

valavole photos download점점 추워지고 탄탄함이 떨어지는피부에게 탄탄한 보습과 탄력을 줘 보세요..#물결앰플 #앰플 #valavole #발라볼래 #ampule #mool #moolgyul #탄력 #보습 #탄탄 #탱탱 #skincare #skin #moistcake #Wrinkle #function #뷰티 #beauty #kbeauty

점점 추워지고 탄탄함이 떨어지는피부에게 탄탄한 보습과 탄력을 줘 보세요..#물결앰플 #앰플 #valavole #발라볼래 #ampule #mool #mool gyul #탄력 #보습 #탄탄 #탱탱 #skin care #skin #moistcake #Wrinkle #function #뷰티 #beauty #kbeauty

akosicarlocaputan photos downloadDo you love lava cake? then you must try this super duper moist lava cake topped with vanilla ice cream in Chef Lucy Cafe. #chefLucy #asoyPalaboy #carloTriesIt #lavacake #moistcake #icecream #foodphotography #foodie #food #foodgasm #foodporn

Do you love lava cake? then you must try this super duper moist lava cake topped with vanilla ice cream in Chef Lucy Cafe. #chefLucy #asoyPalaboy #carloTriesIt #lavacake #moistcake #icecream #food photography #food ie #food #food gasm #food porn

only_tight photos downloadI have room for a few more orders.. dm/inbox for details #moistcake #christmascake #allfromscratch #madewithlove #addictive 🖤

I have room for a few more orders.. dm/inbox for details #moistcake #christmascake #allfromscratch #madewithlove #addictive 🖤

hajars.bakery_ photos downloadBROWNIES KITKAT 😘.Nak cari kek terbaik lagi sedap rasanya untuk orang tersayang?? Tak payah pening², Brownies kitkat kan ada. Tak pernah jemu tapi buat kan rasa tu nyumm nyumm di mulut. MELEKAT di hati!!.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

BROWNIES KITKAT 😘.Nak cari kek terbaik lagi sedap rasanya untuk orang tersayang?? Tak payah pening², Brownies kitkat kan ada. Tak pernah jemu tapi buat kan rasa tu nyumm nyumm di mulut. MELEKAT di hati!!.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

hajars.bakery_ photos downloadNUTELLA POT❤.Untuk kudapan bersama yang tersayang gituww. Memang bahagiakan bila ada alat sebagai pengikat cinta dengan buah hati tercinta..Cubalaa nutella pot dari Cafe kami. Siap pack dalam bekas yang cantik lagi tuu. Untuk dijadikan hadiah pun boleh je awakk. Pastu lekat kad ucapan kat situu. Haaa lagi sweet gituwwww..RM25 sebekas.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

NUTELLA POT❤.Untuk kudapan bersama yang tersayang gituww. Memang bahagiakan bila ada alat sebagai pengikat cinta dengan buah hati tercinta..Cubalaa nutella pot dari Cafe kami. Siap pack dalam bekas yang cantik lagi tuu. Untuk dijadikan hadiah pun boleh je awakk. Pastu lekat kad ucapan kat situu. Haaa lagi sweet gituwwww..RM25 sebekas.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

kekgalore photos downloadOur 48pcs, big box Salted Caramel drizzled Brownies! Customer’s all time favvvvv ✨ Order yours now k 0136455044 Thank youuuu 😘

Our 48pcs, big box Salted Caramel drizzled Brownies! Customer’s all time favvvvv ✨ Order yours now k 0136455044 Thank youuuu 😘

hajars.bakery_ photos downloadBrownies LEGEND dari dulu hingga kini untuk si GORGEOUS 💞. MELELEH weiii sampai jatuh ke hati aii. Cewahhhh😍👍.Ni nama dia Brownies ED (Extra Drizzle gituww). Rm40 je sayangg.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

Brownies LEGEND dari dulu hingga kini untuk si GORGEOUS 💞. MELELEH weiii sampai jatuh ke hati aii. Cewahhhh😍👍.Ni nama dia Brownies ED (Extra Drizzle gituww). Rm40 je sayangg.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

hajars.bakery_ photos downloadKek unicorn yang comel² 😍.Terjatuh CINTA pandangan pertama aii bila tengok kek cute macam ni 💞💞. Harga yang sangat mampu milik. Saiz 6". .Dapatkan segera. Bahagiakan anak² puan sekalian or adik². Or nak bagi girlfriend pun sweet jee gituwww.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on❌on #ngam❌ngam #lc135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kekmurah #keksedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

Kek unicorn yang comel² 😍.Terjatuh CINTA pandangan pertama aii bila tengok kek cute macam ni 💞💞. Harga yang sangat mampu milik. Saiz 6". .Dapatkan segera. Bahagiakan anak² puan sekalian or adik². Or nak bagi girlfriend pun sweet jee gituwww.COD Caj ikut kawasan.Berminat? Boleh DM cik jaa atau boleh klik je link dekt bio cik jaa tu 🌼 fast respond (whatsapp).#rxz #125zr #sukanpermotoran #sk 8 #kakymotor #kronikelajuan #jenterapejuang #superman #kamixramai #on ❌on #ngam ❌ngam #lc 135 #yamaha #kamibukanmatrempit #hobikamimahal #minatkamimahal #kamimatmoto #kek murah #kek sedap #russiancake #brownies #moistcake #tiramisucake #pannacotta #hajarsbakery #kek #cakemurahmurah #produkmakanan #produkhalal

carmengocreative photos downloadWhen your family is just filled with talent... @nikaskitchen GOT MY FESTIVE TREAT to kick start my #week with a delicious #cake #cakeinajar #yum #christmascake #moistcake by @nikaskitchen

When your family is just filled with talent... @nikaskitchen GOT MY FESTIVE TREAT to kick start my #week with a delicious #cake #cake inajar #yum #christmascake #moistcake by @nikaskitchen

faalicious_kitchen photos download; Late post 😅 Customer bersama Apam Cornetto yang comey lottey. Terima kasih dari Faalicious Kitchen. KALAU SEDAP BAGITAU KAWAN-KAWAN, KALAU ADA KEKURANGAN BAGITAU KAMI UNTUK DI PERBAIKIFaalicious Kitchen menerima tempahan untuk majlis kahwin, aqiqah, birthday party, doorgift mengikut bajet anda.Servis penghantaran di sediakan dan akan di kenakan caj mengikut jauh antara kawasan kami (Ampang,KL) ke tempat anda (sekitar Kuala Lumpur)IG : Faalicious KitchenUntuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami by whatsapp.FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/0133722168 📱www.wasap.my/0172464410#FaaliciousKitchen #ngam #onlineshopping #2017 #fatinMasakOi #ampangonlinebakery #ampangfooddelivery #kualaLumpur #cafeOn9 #sayajualkek #sayajualkeksedap #sayajualapam #sayajualapampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #cheesekutoreo #apamcornetto #moistchocolatecake #moistcake #minimoistcake #minimoistchoccake #doorgift

; Late post 😅 Customer bersama Apam Cornetto yang comey lottey. Terima kasih dari Faalicious Kitchen. KALAU SEDAP BAGITAU KAWAN-KAWAN, KALAU ADA KEKURANGAN BAGITAU KAMI UNTUK DI PERBAIKIFaalicious Kitchen menerima tempahan untuk majlis kahwin, aqiqah, birthday party, doorgift mengikut bajet anda.Servis penghantaran di sediakan dan akan di kenakan caj mengikut jauh antara kawasan kami (Ampang,KL) ke tempat anda (sekitar Kuala Lumpur)IG : Faalicious KitchenUntuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami by whatsapp.FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/0133722168 📱www.wasap.my/0172464410#FaaliciousKitchen #ngam #onlineshopping #2017 #fatinMasakOi #ampangonlinebakery #ampangfooddelivery #kualaLumpur #cafeOn 9 #sayajualkek #sayajualkek sedap #sayajualapam #sayajualapam polkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #cheesekut oreo #apamcornetto #moistchocolatecake #moistcake #minimoistcake #minimoistchoccake #doorgift

dna2001 photos downloadSo... I kinda thought I’d use up ingredients in the fridge... and I felt inspired by a recent episode of @pohlingyeow cooking... the first picture is what a wanted it to look like... and as you can see it didn’t quiet end up the way I had hoped. #rainbowcake #fail #stilltastesgood #moistcake

So... I kinda thought I’d use up ingredients in the fridge... and I felt inspired by a recent episode of @pohlingyeow cooking... the first picture is what a wanted it to look like... and as you can see it didn’t quiet end up the way I had hoped. #rainbowcake #fail #stilltastesgood #moistcake

bekparrynutrition photos downloadThat Xmas cake/loaf is done and it’s amazing. My house smells like butter and brandy....zero complaints here 😂. Can’t recommend this recipe enough.

That Xmas cake/loaf is done and it’s amazing. My house smells like butter and brandy....zero complaints here 😂. Can’t recommend this recipe enough.